• News

RIP dearest girl SEVCH Kadamo American Brownie "Leya"

Today we had to say good bye to dear girl SEVCH Kadamo American Brownie "Leya". Leya was born in my America-litter (Fendi x Bosco) and would have turned 6 years in about a week. 
Leya was much loved by her owners and it is hard and so sad to see her gone way to soon.

Below are an explanation in Swedish from her owner on what happend:
" Imorse fick hon kramp och blev stel i hela kroppen, vi åkte till Bagarmossens djursjukhus. Där försökte de häva kramperna med mängder med stesolid men det gick inte så de sövde ner henne och tog prover för att se var krampen kom ifrån. Proverna visade ingenting så något har hänt i hjärnan, kan vara en tumör sa de. Kramperna hade orsakat sån syrebrist i hjärnan så när de väckte henne slog hjärtat men hon andades inte längre.... Vi fick ta farväl inne på IVA avdelningen där hon låg och satt med när de gav henne de sista sprutorna med narkosmedel. Hon var ju redan medvetslös så det hela var lugnt och stillsamt."

My thoughts go out to her family who I know will miss her deeply. Thank you for taking care of her these years, we will all miss her and never forget her! She was my little Ms Brown, and therefor got the name Brownie! 
Rest in peace Leya <3

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter