• News

Kadamo Fire it Up "Arrax" Best Male and BOS at Puppyshow in Sollentuna!

Today "Arrax" from the Fire-litter attended a puppyshow in Sollentuna close to where I live. Of course I had to drive by to cheer for him and his owner Amanda. Arrax was first Best Male puppy 4-6 months and after that got to compete against the winner of the older male puppies, 6-9 months old. Arrax won, became Best Male Puppy and later BOS against the winning bitch.
Judge was ridgeback judge Mr Mats Jonsson, Sweden. Breed entry was 13, not sure if all was present though.
Arrax critique:
"Mycket lovande valp. Goda proportioner. Korrekt skuret huvud med rätt uttryck. Mycket bra hals och rygg. Något brant kors. Välformad bröstkorg. Bra vinklar och benstomme. Korrekt päls. Ridge med korrekt längd och form. Något vitt på bröst och en baktass. Mycket goda rörelser."

Stort grattis till duktiga Amanda och Arrax!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter