• News

Kadamo Fire and Ice "Nixon" Best Male and BOS at Puppyshow in Hässleholm!

Today handsome boy Kadamo Fire and Ice "Nixon" from the Fire-litter attended the large Puppyshow at Q-poolen in Hässleholm. Nixon is almost 7 months old and was show in puppyclass males 6-9 months. He won and placed Best Male puppy 6-9 months with HP, and then won over the younger and older malepuppyclass winners.
He placed BOS against my dear friend Patricias lovely bitch Kangelani's Not for Sale "Rio" who was Best of Breed and BIG-4.
Nixon's critique in Swedish:
"Mycket välutvecklad 6 månaders babypojke. Maskulint huvud, bett i utveckling. Bra hals, bra skuldra, något knappt vinklad överarm. Väutvecklad bröstkorg, bra vinklad bak. Vacker färg, fina tassar, fin ridge. Rör sig väl från alla håll med för åldern typiska rörelser."

Congratulations to owner/handler Petra and thank you Patricia for all the photos!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter