Klickerkurs

Vill du lära dig en positiv och mycket effektiv metod för att träna din hund? Då ska du pröva på klicker! Det är ett hjälpmedel som används vid t.ex. inlärning av nya beteenden och för att finslipning gamla.
Klickerträning är en metod som bygger på att med positiva förstärkare få hunden att erbjuda det beteendet vi vill ha utan korrigeringar.
 

På denna kurs kommer du att få lära dig grunderna till framgångsrik klickerträning genom att lära dig metoden, terminologin, användning av hjälpmedel, inlärning av nya beteenden (t.ex. konster, lydnadsmoment mm) och även finslipa sådant som din hund redan kan.
 

Mitt mål är att du som ägare ska ha fått ett verktyg att sedan självständigt använda i all form av träning utav din hund. Du kommer få en hund som kommer tycka att det är kul att träna och längta till varje träningspass!

Passar alla raser och åldrar!

Datum:  
Tid: 
Plats: Stinsengaraget, Sollentuna
Kostnad: 1100 kr (inkl. klicker)
Anmälan/ Frågor: kurs@kadamo.se eller 070-998 09 91

BOKNINGSREGLER

Efter att du har anmält dig till en kurs via mail (till karin@kadamo.se) är anmälan bindande. Avbokning senare än 7 dagar före kursstart debiteras med 1/3 av kursavgiften. Avbokning senare än 2 dagar innan kursstart debiteras med 1/2 kursavgiften.
Om kursen måste ställas in/flyttas av mig erbjuder jag ett nytt kurstillfälle som passar majoriteten av kursdeltagarna.